Raak! nieuws

Raak! brengt nieuwe Kerstsingle 'De Kerstbrigade' gratis uit

Daan, Roos en Sharon, de meiden van Raak!, brengen dit jaar voor het eerst een echte Kerstsingle en videoclip uit: De Kerstbrigade.


Daan, Roos en Sharon, de meiden van Raak!, brengen dit jaar voor het eerst een echte Kerstsingle en videoclip uit: De Kerstbrigade. Deze gloednieuwe aanstekelijke single geeft het echte Kerstgevoel weer en heeft ook nog een mooie boodschap "Het recept voor een heel gelukkig Kerstfeest is om alles te delen met elkaar".

En met die boodschap willen Daan, Roos en Sharon het jaar 2016 dan ook afsluiten en delen ze deze single graag met hun fans, vrienden en alle kinderen van Nederland. Daarom is de Kerstbrigade gratis te downloaden op hun website. Zo heeft iedereen toch een mooie Kerst. Het nummer is te verkrijgen op www.ditisraak.nl/kerst Niet alleen Daan, Roos en Sharon zijn te horen in De Kerstbrigade. Ook de kinderen van de Telekids Musicalschool hebben meegezongen en ze zijn zelfs te zien in de videoclip die bij De Kerstbrigade gemaakt is.

Het nummer 'De Kerstbrigade' is de voorbode van het nieuwe album van Raak! Dit nieuwe album zal in mei 2017 worden uitgebracht met volop nieuwe nummers. Het eerste nummer dat in 2017 zal verschijnen is een single voor Valentijnsdag. Maar het blijft niet bij 1 nieuw album in 2017, want in het najaar komt er ook nog een derde Winter-album aan met Sinterklaas en Kerstliedjes.