Raak! nieuws

Raak! vraagt alle kinderen van Nederland waar hun nieuwste single over moet gaan

Voor de nieuwe single van Raak! vragen Daan, Roos en Sharon alle kinderen van Nederland om te laten weten waar hun nieuwe liedje over moet gaan.


Voor de nieuwe single van Raak! vragen Daan, Roos en Sharon alle kinderen van Nederland om te laten weten waar hun nieuwe liedje over moet gaan.

In hun allereerste VLOG doen ze de oproep. Tijdens de zomervakantie waren de meiden te gast bij Efteling Radio. En op hun nieuwste nummer wat ze daar hebben laten horen, 'Hieperdepiep HoeRaak!', kwamen zo veel reacties en verzoekjes dat de meiden hebben besloten om de kinderen te laten mee beslissen over het nieuwste nummer.

De meiden van Raak! gaan in november weer de studio in om een nieuwe nummer op te nemen bij hun producers Rick en Linda. Omdat ze zoveel leuke reacties hebben gehad op het nummer 'Hieperdepiep HoeRaak!' willen ze alle kinderen laten meedenken over het onderwerp van hun nieuwste single.

Volgens Roos moet het gaan over 'De Kerst, want dat is zo'n mooie tijd' maar Daan is meer van de 'Dieren' en Sharon 'over dansen en springen'. Maar het kan natuurlijk ook gaan over school, de juf, je beste vriendin, Sinterklaas, vakantie of noem maar op.

Wil jij Daan, Roos en Sharon helpen met hun nieuwe nummer? Neem dan een kijkje op onze website en wie weet wordt jouw onderwerp uitgekozen, opgenomen en ontvang jij als eerste de nieuwste single van Raak!

Vanaf november staan de meiden ook weer in het theater. In november en december staan ze samen met Jochem van Gelder op de planken met hun show 'Jochem & Raak vieren Sinterklaas - de Supriseparty' en vanaf januari met de show 'Raak! en de Magische Schoentjes'.