Raak! nieuws

Raak! op Mega Blubber Power Race op Zomer op Zwitsal

Op zaterdag 2 juli vindt in Apeldoorn het festival 'Zomer op Zwitsal' plaats. RTL Telekids organiseert tijdens dit festival de Mega Blubber Power Race. Daan, Roos en Sharon zullen deze race presenteren en natuurlijk optreden tijdens de RTL Telekids Discoshow, waar we ook de Telekids-helden Jul & Julia en Fien & Teun kunnen vinden.


Op zaterdag 2 juli komt de populaire 'Mega Blubber Power Race' terug. Het spectaculaire buitenevenement vindt plaats tijdens festival 'Zomer op Zwitsal' in Apeldoorn en is gratis toegankelijk voor kinderen en hun familie, mits zij zich via de site megablubberpowerrace.nl hebben aangemeld.

Kinderen kunnen ravotten op verschillende attracties zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, bruisende schuimbaden, een extra lange buikglijbaan en De Grot der 1000 Schatten. Tijdens 'Zomer op Zwitsal' kan er ook worden meegezongen en gedanst bij de Telekids Discoshow en bij optredens van onder andere meidengroep Raak!. Ook voor de jongere kinderen is er vertier: zo zijn de Telekids-kinderhelden Fien & Teun en Jul & Julia van de partij en wordt er geschminkt.

Toegang tot het festivalterrein van 'Zomer op Zwitsal' en de 'Mega Blubber Power Race' is gratis. Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers in drie shifts aan de 'Mega Blubber Power Race' deelnemen. Om lange wachtrijen en teleurstelling te voorkomen dient men zich hiervoor eerst aan te melden via de website die vanaf vrijdag 10 juni online is en gratis toegangsbewijzen te downloaden. Het festivalterrein van 'Zomer op Zwitsal' is tussen 11.00 en 19.00 uur vrij toegankelijk.