info@ditisraak.nl

Theatershow Raak! en Het Betoverende Sprookjesbal

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theatershow Raak! en Het Betoverende Sprookjesbal

23-12-2018|14:30 - 15:30

€15,00

Na de eerste theatershow Raak! En de Magische Schoentjes komen Daan, Nouk en Sharon nu met hun gloednieuwe theatershow Het Betoverende Sprookjesbal. Een sprankelende theatershow voor stoere prinsen & prachtige prinsessen.

Het Verhaal
Na het lezen van het verhaal over het sprookjesmysterie van Het Sprookjesbal belanden Daan, Nouk en Sharon in een spannende tocht op zoek naar het Sprookjesbal. Op weg naar het prachtige kasteel, waar het Sprookjesbal van de Prins zal plaatsvinden. Ze belanden diep in het sprookjesbos op zoek naar het kasteel. Ze horen het trompetgeschal in de verte, maar lukt het Daan, Nouk en Sharon om op tijd te komen op het officiële bal en samen met de kinderen te schitteren op het Sprookjesbal? Een heerlijke familievoorstelling vol humor en spanning, waarbij ook de hulp van de kinderen wordt gevraagd.

Sprookjesbal
Daan, Nouk en Sharon nodigen alle kinderen uit om in hun mooiste jurk of coolste outfit te komen en aanwezig te zijn op het meest bijzondere bal van Nederland. Kom dus verkleed naar het theater en doe mee aan het Sprookjesbal. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling ontmoet je Daan, Nouk en Sharon in het echt en kun je met ze op de foto. Natuurlijk kan je dan ook nog even lekker swingen op een heus Sprookjesbal!

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de foyer van Markant. Geniet van frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies tijdens het (online)boeken van deze voorstelling voor het arrangement KinderSnackBuffet of reserveer via het Informatiepunt, zodat u zeker kunt aanschuiven.

Gegevens

Datum:
23-12-2018
Tijd:
14:30 - 15:30
Kosten:
€15,00
Website:
http://www.markantuden.nl/theater/raak-en-het-sprookjesbal-3-1605.html

Locatie

Markant Uden
Markt 32
Uden, 5401 GP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413- 256110
Website:
http://www.markantuden.nl