Hoe sluit je je aan bij de Kerstbrigade?

Kleur en ontwerp je eigen Kerstbrigade-kleurplaat

Op deze website vindt je een super leuke kleurplaat van een sneeuwbol. Je kunt kiezen voor versie die je zelf kunt ontwerpen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een sneeuwpop of een kerstboom. Kleur jouw sneeuwbol op je allermooist in en je kunt ‘m zelfs versieren met glitters als je dat leuk vindt.

Is er in jouw dorp of stad een Kerstbrigade-speurtocht? Meld daar dan je adres (eventueel met je huisnummer) aan, dan kunnen ze jouw sneeuwbol op Google Maps zetten. Zo weten alle kinderen in welke straat er een Kerstbrigade-tekening hangt. Vanaf zaterdag 19 december kun je op zoek gaan naar alle Kerstbrigade-tekeningen bij jou in de buurt. Neem gezellig je ouders of opa of oma mee om de Kerstbrigade-kleurplaten te zoeken.

Op deze website hebben wij een echte kaart gezet, zodat je goed kunt bijhouden hoeveel Kerstbrigade-tekeningen je al gevonden hebt. Wie weet kom je op jouw speurtocht wel een tekening van een vriendje of vriendinnetje tegen.

Ga jij op speurtocht en sluit je je aan bij de Kerstbrigade? Houd dan wel rekening met alle geldende RIVM-richtlijnen.

Zing mee met de Kerstbrigade van Raak!

De Kerstbrigade op social media

Sluit jij je ook aan bij de Kerstbrigade van Raak! Maak dan een foto van jouw mooie Kerstbrigade-kleurplaat en zet deze op onze Facebook-pagina of op Instagram. Wij geven een superleuke Meet & Greet in Kerststijl weg aan één van onze speurders. Die wil jij toch winnen?

Wij wensen jullie hele fijne Kerstdagen en veel speurplezier!

Liefs,

Jess Nikki en Zoe

Wat er ook speelt in deze wereld, laat het kinderen zijn!