info@ditisraak.nl

Raak! met drie nummers op De Leukste Sint Hits 2017

nov

9

Raak! met drie nummers op De Leukste Sint Hits 2017

De eeuwenoude Sinterklaasliedjes zijn niet weg te denken uit onze samenleving, maar met de huidige discussies zijn de bekende hits wel aan een opknapbeurt en wat verfrissing toe. En daarnaast ook hoog tijd voor nieuwe Sinterklaas klassiekers in de dop.

In samenwerking met RTL Telekids brengt Cloud 9 Music op De Leukste Sint Hits 2017, een zusje van de zeer succesvolle Leukste Kids Hits-serie, staan de populairste kids-acts van dit moment. De sterren zingen bekende klassiekers in een nieuw gestoken jasje en hebben een splinternieuw Sinterklaas-song opgenomen.

Nieuwe tracks op dit exclusieve album van de eeneiige tweeling Mylène en Rosanne, de winnaressen van het Junior Songfestival uit 2013. Maar ook Dave Dekker, die bekend werd als de kleine Ciske de Rat en inmiddels een eigen reality-soap heeft bij SBS 6, draagt de Sint een warm hart toe. Sita die we kennen uit de vele sprookjesmusicals en het gezicht is van Disney Channel en ook Daan, Nouk en Sharon van de RTL Telekids meidengroep Raak! hebben drie liedjes gezongen op De Leukste Sint Hits 2017.

Gezien de samenwerking met de populaire Sinterklaas serie ‘Sint en Co’ van RTL Telekids waagt ook PAS Piet aan zich aan een zelf geschreven nummer waar hij wekenlang op heeft zitten zwoegen en wat allemaal te zien is in de serie die vanaf november weer te zien is bij RTL Telekids. De overige artiesten zullen allemaal hun nieuwe single voor Sinterklaas ten gehore brengen in het Kasteel van Sint en Co. Deze opnames zullen in de periode rond Sinterklaas veelvuldig te zien en te horen zijn bij RTL Telekids. En uiteraard ook via de social kanalen van Telekids en De Leukste Kids Hits.

Ook de klassieke Sinterklaas songs van Kinderen voor Kinderen ontbreken niet op deze compilatie en de populairste act van Nederland heeft ook een nieuw nummer voor onze goed heiligman opgenomen dat ongetwijfeld weer bovenaan alle hitparades zal staan na release. Ook kindervrienden Ernst & Bobbie ontbreken niet en maken dit album compleet!