info@ditisraak.nl

Raak! neemt nieuwe videoclip op in Het Land van Ooit

jul

17

Raak! neemt nieuwe videoclip op in Het Land van Ooit

Afgelopen woensdag hebben Daan, Nouk en Sharon van Raak! hun nieuwste videoclip ‘Sprookjesbal’ opgenomen, onder andere in het Land van Ooit.

Het verhaal speelt zich af op een oudere donkere zolder waar de meiden in een kist drie betoverende sprookjesjurken vinden. Ze versieren de zolder met slingers en lampjes en tutten tot ze er uit zien als echte prinsessen. Van de eigenaar van eetcafé Havenzicht in het pittoreske Heusden mochten ze de zolder gebruiken voor de opnames.

Na nog op enkele locaties in Heusden te hebben gefilmd, gingen de opnames verder op Het Land van Ooit in Drunen. Een locatie die al een tijd niet meer in gebruik is, maar waar wel een echt roze kasteel staat. In het verhaal komen de Raak! prinsessen ook ieder hun eigen prins tegen. Samen met de prinsen en 11 kinderen, die ook verkleed waren als prinsen en prinsessen, werd het laatste stuk van de videoclip opgenomen.

Voor de rol van prins plaatsten de meiden van Raak! een oproepje op Facebook. Uit alle reacties werden drie knappe prinsen gekozen; Stef Poelmans (bekend als presentator van Nickelodeon), Kevin Nieuwhoff (oa. rol in Suske en Wiske de musical en Zoë en Silos) en Mitchell van de Laar. Daarnaast waren de kinderen van de dansschool van de partij; Stijn, Imke, Jya, Amber, Diem, Lorena, Marit, Finn, Yfke, Lizzi en Liv.

Binnenkort zal de videoclip worden uitgebracht en onder andere te zien zijn bij RTL Telekids. Het nummer ‘Sprookjesbal’ is de aankondiging van de nieuwste theatershow van Raak!: ‘Het Betoverende Sprookjesbal‘, welke in het najaar van start gaat.

Meer informatie: www.ditisraak.nl.