info@ditisraak.nl

Raak! viert Sinterklaas op Telekids mini’s

Raak! viert Sinterklaas bij Telekids Mini’s

Vanaf maandag 20 november is Raak! doordeweeks elke dag te zien tussen 8.30 en 12.00 uur op RTL Telekids mini’s.

Sport lekker mee met de Pietengym van Sharon, knutsel de leukste Sint-kunstwerken met Daan, geniet van de Sinterklaasverhalen van Nouk en speel thuis ook de actieve, hilarische 5 december-spelletjes die Daan, Nouk en Sharon spelen. Dat wil je toch niet missen?

Afleveringen “Raak! viert Sinterklaas”

Aflevering 1.

Maandag 20 november | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post van Lotte uit Vuren en de vraag voor PAS Piet van Mila uit Amstelveen “Zijn alle chocoladeletters even lekker”.

Vraag aan PAS Piet

Aflevering 2.

Dinsdag 21 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post van Anne Hornstra uit Geerdijk en de vraag voor PAS Piet van Omar uit Rotterdam “Worden de Pieten nooit zeeziek”.

Aflevering 3.

Woensdag 22 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Lily uit Berghuizen “Hoeveel mijters heeft Sinterklaas”.

Aflevering 4.

Donderdag 23 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Matthias uit Hoorn “Als ik een grote schoen van mijn pappa neerzet krijg ik dan een groter cadeau”.

Aflevering 5.

Vrijdag 24 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Bouchra uit Rijswijk “Wat vinden Pieten nu het allerleukst om te doen?”.

Aflevering 6.

Maandag 27 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Nathalie uit Maartensdijk “Kan Sinterklaas ook zingen?”.

Aflevering 7.

Dinsdag 28 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Tijn uit Hellouw “Krijgt Sinterklaas ook zelf cadeautjes op zijn verjaardag”.

Aflevering 8.

Woensdag 29 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Yusaf uit Goes “Wat doet Sinterklaas om fit te blijven?”.

Aflevering 9.

Donderdag 30 novemeber | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Cloë uit Volendam “Waar wordt Amerigo blij van?”.

Aflevering 10.

Vrijdag 1 december | Telekids Mini’s
In deze aflevering ontvangen Daan, Nouk en Sharon post en de vraag voor PAS Piet van Robbie uit Strooiendorp “Wat voor een cadeau krijg ik voor Sinterklaas?”.

Vraag het Sinterklaas

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe alle pakjes aan boord van de stoomboot komen? Of hoeveel pieten al die heerlijke pepernoten bakken?

Kortom: Heb jij ook een vraag voor Sinterklaas? Stuur dan snel een mailtje met jouw vraag naar: vraag@ditisraak.nl en wie weet stellen wij jouw vraag wel aan Sinterklaas of aan PAS Piet.