Raak! presenteert nieuwe album ‘Het is weer Raak!’ in de Efteling

Op woensdag 5 juli presenteren de meiden van Raak! hun nieuwe album 'Het is weer Raak!' met een optreden in de Efteling. De meiden van Raak!, bekend van o.a. RTL Telekids, zijn erg trots op de vele nieuwe, swingende nummers op het album.

'Het is weer Raak!' bestaat uit stoere, vrolijke en grappige, interactieve liedjes. Omdat er van alle nummers ook een meezingversie op het album staat, kan iedereen de liedjes thuis of samen in de klas lekker meezingen. Voor elke gelegenheid hebben de meiden van Raak! wel een leuk liedje op het album staan.
Naast het speciale Koningsdagnummer dat ze in april uitbrachten met de Telekids Musicalschool, bevat het album leuke fantasierijke songs zoals Sprookjesbal, het grappige Kippenvel en een mooie ballad getiteld; Mama. De zomerse single Huli Tiki Wau heeft ook een bijbehorend tropisch dansje dat iedereen bij het Telekids Familiefeest in Gorinchem al snel kon mee dansen. Het album is te koop via www.ditisraak.nl en digitaal via alle bekende portals.

CD Presentatie
Op woensdag 5 juli geven de meiden van Raak! ter ere van hun nieuwe album een feestje in de Efteling. Ze zullen de nummers dan voor het allereerst live ten gehore brengen.

Efteling Kids Radio
Sinds kort hebben de meiden hun eigen radio-programma op Efteling Kids Radio. Elke zaterdag- en zondagochtend zijn ze te horen van 11.00 tot 12.00 uur. Ze draaien leuke liedjes, vertellen mooie sprookjes en elke week besteden ze aandacht aan jarige luisteraars. De komende twee weken kun je tijdens het radioprogramma tickets winnen om bij het optreden op 5 juli aanstaande in de Efteling aanwezig te zijn! Meer over Efteling Kids Radio; www.eftelingkidsradio.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top